Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis, recaptar informació sobre les preferències de configuració i adaptar la publicitat sobre l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació¹

D'acord Més informació
Instal.lacions

Nom Producte

L'espai operatiu es troba distribuït en SECCIONS, on es realitzen els treballs o processos que corresponguin, essent aquests assignats a una o altra, en funció dels seus requeriments infraestructurals, tècnics, humans, operatius, forma de treball (individual, en equip, en línia,...). Compostes per estacions de treball , individuals, conjuntes o mixtes, per optimitzar el procés.
Aquest sistema és flexible, versàtil i ajustable a les necessitats de cada moment. Permetent la cooperació entre seccions, si es dóna el cas, per aprofitar recursos i mitjans. Aporta flexibilitat, però alhora permet disposar d'espais físics assignats.
Manipulats i Acabats Osona
Avd. del Castell, 17
08570 - Torello (Barcelona) 
Telf: 938 595 132